Kort Nieuws

December 2023: Nieuwe prijzen 2024 voor ZoekHuis! bekend....Lees verder

 
De ZoekHuis! Database server
De ZoekHuis! database server.

Met de ZoekHuis! database server installeert u een SQL database.

Door het gebruik van de ZoekHuis! database server is het mogelijk om een concurrent licentie van ZoekHuis! af te nemen. Met deze licentie is het mogelijk om op elke willekeurige computer ZoekHuis! te gebruiken zonder dat u een extra abonnement op ZoekHuis! nodig heeft. Er kunnen net zoveel ZoekHuis! gebruikers tegelijkertijd zijn als dat er concurrent licenties zijn. De ZoekHuis! database server wordt standaard uitgeleverd met 1 concurrent licentie.

Door het installeren van de ZoekHuis! database server splits u de database en de software, hierdoor kunt u bijvoorbeeld de database op een database server installeren en er voor zorgen dat de data altijd in een back-up procedure wordt meegenomen. Uiteraard kunt u de database van de standaard versie ook op een aparte server installeren maar door het gebruik van een database server zorgt u ervoor dat de hoeveelheid dataverkeer over uw netwerk afneemt en zorgt u daardoor ook voor een betere performance van ZoekHuis!

Vanaf € 12,50/maand

Bekijk hier de ZoekHuis! database server screenshots

De WOZ module.

De WOZ module bewaart van elke gevonden woning de volledige prijs-ontwikkeling, de advertentie-teksten en advertentie-foto's. Van elke gevonden woning zijn hierdoor gegevens beschikbaar ook nadat ze van het internet verwijderd zijn. U kunt daarom altijd terug vinden: de datum waarop een prijs wijziging heeft plaats gevonden, de datum waarop voor het eerst en voor het laatst een advertentie is gevonden en van alle bronnen de teksten en foto's.

Vanaf € 25,00/maand

Bekijk hier de WOZ module screenshots

De WOZ Kenmerken module.

De uitbreiding op de WOZ module! Bewaart van elke gevonden woning de volledige lijst van kenmerken mits deze op de website vermeld staan. Alleen beschikbaar voor ZoekHuis! versie 6.5 (of hoger) en ZoekHuis-Pro

Vanaf € 25,00/maand

Bekijk hier de WOZ Kenmerken  screenshots

De Regio-Plugin.

Pagina niet beschikbaar (00030)

Vanaf € 75,00/maand

De ZoekHuis! database viewer (voorheen Off-line WOZ module).

Pagina niet beschikbaar (00030)

Vanaf € 12,50/maand

De Geschiedenis module.

ZoekHuis! bewaart standaard de gevonden huizen in een database zodat het mogelijk is om te bepalen of een woning nieuw, oud of gewijzigd is.Het mogelijk om de laatste resultaten van uw zoekopdracht op te vragen.

Met de Geschiedenis module is het mogelijk om te zien wat er ooit gevonden is tijdens al uw zoekopdrachten. Van elke woning wordt tevens bijgehouden wanneer er een advertentie is gevonden en wanneer de advertentie voor de laatste keer is gevonden.

Het is mogelijk om deze module van te voren al te vullen met oude vraagprijs data (klik hier).

Vanaf € 12,50/maand

Bekijk hier de Geschiedenis module screenshots

De Extra-Export module.

In ZoekHuis! is standaard de optie aanwezig om de resultaatlijst te exporteren als een tekstbestand. Met de Extra-Export module wordt het mogelijk om de resultaatlijst van ZoekHuis! naar nog eens 15 extra bestandsformaten te exporteren.

De lijst met beschikbare bestandsformaten bevat o.a. HTML, Excel, Word, XML, Lotus, Text, MS-Access, RTF, SQL-scripts, SPSS en PDF.

Vanaf € 12,50/maand

Bekijk hier de Extra-export screenshots

contact: zoekhuis@hedaal.nl
© 1998-2024 Hedaal B.V.