Kort Nieuws

December 2023: Nieuwe prijzen 2024 voor ZoekHuis! bekend....Lees verder

 
ZoekHuis! Privacy Statement.

U kunt ZoekHuis! direct gebruiken. Deze tijdelijke registratie is 28 dagen geldig., elke 10 keer dat u ZoekHuis! opstart komt er een webpagina tevoorschijn in uw Internet Explorer om u te melden hoeveel dagen er nog met deze tijdelijke registratie gewerkt kan worden.

Na registratie is Hedaal B.V. op de hoogte van uw email adres en het uniek registratie nummer van uw versie van ZoekHuis!

Email:

Hedaal B.V. zal uw email adres niet aan derden afgeven.

Tracking:

Hedaal B.V. volgt welke zoekopdrachten er worden opgestart.

Security:

Op de ZoekHuis! site is geen lijst aanwezig van de email adressen, wel van de unieke registratie nummers. Op deze manier kan niemand de email adressen verkrijgen van ZoekHuis! gebruikers.

Geregistreerde persoonsgegevens (waaronder e-mail adressen) kunnen dus niet zonder uw toestemming door derden worden geraadpleegd. Ook zullen deze gegevens niet aan derden worden overgedragen, tenzij Hedaal B.V. hiertoe wettelijk verplicht wordt of indien een en andere noodzakelijk is om de rechten van gebruikers van ZoekHuis! of om de rechten van Hedaal B.V. te beschermen.

Registratie stoppen:

Indien u de registratie wilt stoppen dan kun u een email sturen naar StopRegistratie@Hedaal.nl onder vermelding van uw registratie nummer als bericht en als subject "Stop Registratie". Na ontvangst van u mail wordt uw account volledig en dus inclusief e-mail adres verwijderd en stopt de mogelijkheid om ZoekHuis! te gebruiken binnen 2 dagen.

Opmerkingen & Vragen:

Hedaal B.V. besteedt grote zorg aan de bescherming van de privacy van haar bezoekers. Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid dan kun u mailen met vragen@Hedaal.nl. Hedaal B.V. behoudt zich het recht voor haar privacystatement aan te passen. Enige aanpassing wordt op deze pagina weergegeven.

contact: zoekhuis@hedaal.nl
© 1998-2024 Hedaal B.V.